Viemärin avaus Turku

Viemärin avaus Turusssa tulee tarpeeseen, kun viemäri on tukossa tai vetää huonosti. Vesipainetekniikalla tehtävä avaus on putkistolle hellä, mutta se irrottaa tukoksen tehokkaasti. Viemärin avaus vie vain hetken, mutta hyödyt näkyvät pitkään.

Onko viemärisi siis tukossa ja paikkakuntasi Turku? Viemärin avaus onnistuu meiltä nopeallakin aikataululla! Jos tilanne on akuutti, toimi nopeasti!

Viemärin avaus Turussa vesipainetekniikalla

Avaamme viemärisi nopeasti vesipainetekniikalla. Erityisesti tähän tarkoitukseen kehitetyn suutinpään avulla saamme avattua viemäritukoksen erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Vesipaine rikkoo tukoksen äkkiä, siten että putkisto ei vaurioidu. Tämä nopea ja tehokas aukaisu on siis samalla turvallinen.

Vesipainetekniikalla putkisto tulee viemärin avaamisen yhteydessä myös huuhdeltua. Tämä auttaa ehkäisemään uusia tukoksia ja saa putket muutenkin vetämään paremmin. Viemärin avaus Turun alueella, ota meihin yhteyttä!

Tankkihuolto Rantala & Lumme tarjoaa laadukkaan viemärin avauksen Turussa. Vesipainetekniikalla tehtävä avaus on tehokas apu.

Mistä viemäritukokset johtuvat?

Äkillisen viemäritukoksen taustalla on usein jokin sinne kuulumaton esine, joka voidaan jäljittää viemärikuvauksen avulla. Viemäri voi myös ajan kuluessa tukkeutua rasvasta ja liasta, jota kertyy sinne pikkuhiljaa, mikäli putkistoa ei huuhdella säännöllisesti. Tällöin jokin pienikin vierasesine tai vaikka paperin pala voi saada aikaan tukoksen.

Miten toimia, kun viemäri on tukossa?

Viemärin avaus kannattaa aina teettää ammattilaisella. Näin viemäri saadaan puhdistettua tehokkaasti ja mahdollinen vierasesine poistettua kunnolla. Ammattimiehen tekemät viemärien avaukset säästävät myös lisävahingoilta, jotka voivat tulla kalliiksi mm. vesivahingon tai putkirikon muodossa.

Jos asut kerros- tai rivitalossa, ei asukkaan kannata ryhtyä itse availemaan viemäreitä, vaan kannattaa ensimmäisenä ottaa yhteyttä huoltoyhtiöön tai isännöitsijään. Useimmissa taloyhtiöissä kaikki viemäreihin ja putkistoon liittyvät tehtävät kuuluvat huoltoyhtiöille, eikä asukkaan tulisi omatoimisesti puhdistaa muuta kuin korkeintaan hajulukko. Tällöinkin kannattaa jo ajoissa ilmoittaa, mikäli viemäri vetää huonosti tai pitää outoa ääntä, kuten esimerkiksi pulputusta tai huminaa.

Omakotiasujan sen sijaan kannattaa itse ottaa välittömästi yhteys ammattimieheen, kun huomaa putkistossa tai viemäreissä jonkinlaista häiriötä. Putkiston huuhtelu ennaltaehkäisevänä huoltotoimenpiteenä on kukkarolle aina kevyempi vaihtoehto kuin tukoksen avaaminen kiireellisenä myöhemmin ja varhainen puuttuminen tulee halvemmaksi.

Viemärin avaus Turku – huuhtelutyöt ulkotiloissa

Sisätiloissa tehtävien viemärin avausten ja muiden viemäritöiden lisäksi viihdymme myös ulkona. Teemme sadevesi- ja salaojalinjojen avaustöitä.

Muista ennaltaehkäisy ja säästä kiirelisät!

Vaikka tukoksia ei olisikaan, kannattaa putkistot huuhdella muutaman vuoden välein. Näin vältytään viemärissä olevien tukosten aiheuttamilta vahingoilta sekä äkkitilanteilta, joissa viemärin avaus joudutaan tekemään kiireellisesti normaalityöaikojen ulkopuolella.

Kun ammattimies huuhtelee putket säännöllisesti, on riski tukkeumien syntymiseen hyvin pieni. Ongelmaputkien kohdalla voi olla hyvä teettää meillä myös viemärikuvaus.

Tankkihuolto Rantala & Lumme hoitaa viemärin avauksen Turussa.

Viemärin avaus Turku – soita heti!

Viemärin avaus Turussa onnistuu toimintasäteellä 50 km Liedon toimipisteestämme. Pääsemme yleensä paikalle jo saman päivän aikana. Hinta on aina kilpailukykyinen. Soita niin sovitaan tarkemmin. Puhelinnumeromme on: (02)4877222. Halutessasi voit laittaa viestiä myös tämän lomakkeen kautta.