Likakaivon tyhjennys Turku

Likakaivon tyhjennys tulisi tehdä kerran tai pari vuodessa, riippuen hieman talouden koosta. Säännöllisen tyhjennysvälin ylläpitäminen on erityisen tärkeää, jos käytössä on suodatinkenttä tai pienpuhdistamo. Toimintasäteemme on 50 km Liedon toimipisteestämme ja liikumme paljon esimerkiksi Turussa.

Säännöllinen likakaivon tyhjennys Turussa kiinteällä sopimuksella

Omakotitalossa asuvalla on usein muitakin kiireitä kuin likakaivojen tyhjentely. Taloyhtiön kannattaa aina käyttää tehtävässä kokenutta ammattilaista, joka huolehtii sadevesikaivojen tyhjennykset itsenäisesti.

Voit varmistaa, että kiinteistösi likakaivot tyhjennetään säännöllisin väliajoin ja perusteellisesti, kun teet kanssamme kiinteän tyhjennyssopimuksen. Tällöin huolehdimme likakaivojenne tai sadevesikaivojenne tyhjennyksistä säännöllisesti Avaimet käteen -periaatteella. Hinta on kilpailukykyinen ja palvelu nopeaa!

Tankkihuolto Rantala & Lumme

Liikkuva kalusto

Liikkuvan kalustomme avulla pystymme perinteisten tyhjennysten lisäksi tyhjentämään tehokkaasti myös:

  • hiekanerotuskaivot
  • öljynerotuskaivot
  • rasvanerotuskaivot
  • sadevesikaivot
  • pienpuhdistamot

Suosittelemme näiden kaikkien säännöllistä puhdistusta ammattilaisen toimesta ja asianmukaisella kalustolla. Se säästää aikaa ja vaivaa ja on tae työn laadulle.

Vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito

Tankkihuolto Rantala & Lumme Oy on alan kokenut osaaja, joka hoitaa tarpeen mukaan myös muut märkäjätehuollon työt. Yritys on perustettu jo vuonna 1969 ja olemme tehneet menestyksellisesti viemärien ja likakaivojen huolto- ja puhdistustöitä jo lähes 50 vuoden ajan.

Tässä ajassa ala ja alan teknologia ovat ehtineet muuttua, mutta moni asia on myös pysynyt ennallaan. Vuosien kokemus näkyy erityisesti toiminnan ammattimaisuudessa, ripeydessä ja luotettavuudessa.


Jätä likakaivot meidän huoleksemme

Tyhjennämme siis likakaivot ja pienpuhdistamot niin kotitalouksien kuin yritystenkin pihoista. Ammattitaitomme perustuu vuosien kokemukseen ja sen tueksi meillä on laadukas kalusto, jolla tyhjennykset saadaan tehtyä haastavissakin kohteissa.

Meiltä likakaivon tyhjennys onnistuu tarpeen mukaan kertapalveluna tai jatkuvalla, kiinteään huoltosopimukseen perustuvana tyhjennyksenä, jolloin likakaivon säännöllinen tyhjennys siirtyy meidän vastuullemme. Tämä on asiakkaalle huoleton ja yksinkertainen toimintamalli ja tulee suhteessa edullisemmaksi kuin kertatyhjennysten tilaaminen tapauskohtaisesti.


Ota yhteyttä alan ammattilaiseen!

Toimimme viidenkymmenen kilometrin säteellä Liedon toimipisteestämme ja kalustomme liikkuu usein esimerkiksi Turkuun ja muihin lähikuntiin, joten likakaivojen tyhjennykset Turussa onnistuvat usein samalla reissulla.

Jos tyhjennykset ovat jääneet tekemättä tai viimeisestä tyhjennyksestä on jo aikaa, ota hetimmiten yhteyttä. Meiltä saat myös pumppaamohuollot ja viemärikuvaukset.