Pumppaamohuolto vesiosuuskuntien, kaupunkien ja yksityisten tarpeisiin

Pumppaamohuolto on tarpeellinen toimenpide, jotta jätevesipumppaamo pysyisi toimintakuntoisena pitkään ilman suurempia korjauksia. Pumppaamohuolto voi sisältää esimerkiksi jätevesipumppaamon puhdistuksen, pumpun toiminnan tarkistuksen, tunnistimien tarkistuksen, pakkaseristeiden tarkistuksen ja mahdollisen osien vaihdon. 

Paineviemäripumppaamojen huoltojen lisäksi teemme paineviemärilinjojen avaamista ja puhdistusta. 

Tankkihuolto Rantala ja Lumme on erinomainen valinta, kun etsinnässä on pumppuhuolto Turussa ja lähialueilla. Yrityksellämme on kattava kokemus, kun kyseessä on jätevesipumppaamon huolto sekä korjaus. Ota yhteyttä asiantuntevaan pumppuhuoltoon Turussa, niin laitetaan jätevesihuolto kuntoon! Meiltä myös säännöllinen pumppaamohuolto sopimuksella. 

Pumppaamohuolto onnistuu ammattilaiselta. Jätevesipumppaamon huolto on työ, joka vaatii tietoa ja taitoa.
Pumppaamohuolto kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta jätevesipumppu pysyy kunnossa. Jätevesipumppaamon huolto on tärkeä osa putkiston kunnossapitoa.

Minkälaiseen kohteeseen pumppaamohuolto voidaan tehdä? 

Meiltä onnistuu pumppaamohuolto vesiosuuskunnille, kaupungeille, kunnille ja yksityisille. Asiakaskuntamme on laaja, joten tunnemme kaikkien asiakasryhmien yksilölliset tarpeet. Samalla olemme saavuttaneet todella laajan kokemuksen erilaisista pumppaamovalmistajien laitteista sekä niiden käyttämästä tekniikasta. 

Olemme monimerkkihuoltamo, joten pystymme korjaamaan kaiken merkkiset pumppaamot. Pumppaamohuollot onnistuvat siis kaikkien valmistajien pumppaamoihin. Pystymme esimerkiksi  korjaamaan antureita, korjaamaan pumppuja, puhdistamaan paineviemärilinjoja ja tarkistamaan pakkaseristeet. Käytössämme on korkeapainepesulaitteilla varustettu imuauto, jonka avulla viemärilinjojen puhdistaminen ja avaaminen sujuvat näppärästi. 

Toimimme Turussa ja lähiseudulla. Jos tarpeenasi on yksittäinen pumppaamohuolto tai korjaus, ole meihin yhteydessä! Teemme jätevesipumppaamon huollot sekä pumppuhuollot Turussa myös jatkuvalla sopimuksella. 

Miten usein jätevesipumppaamon huolto pitää tehdä? 

Jätevesipumppaamon huolto täytyy tehdä noin vuoden välein. Yleensä pumppaamohuollolla ei ole tarkasti määriteltyä aikaväliä, mutta Tankkihuolto Rantala & Lumme Oy:n suositus on, että pumppaamohuolto tehtäisiin kerran vuodessa. 

Vuoden aikana pumppaamoon saattaa tulla vikaa tai sen osat saattavat kulua. Siksi jätevesipumppaamon kunto kannattaakin tarkastaa noin vuoden välein, jotta mahdolliset viat voitaisiin huomata ajoissa. Säännöllinen jätevesipumppaamon huolto ehkäisee ongelmia.

Pumppaamohuolto pitää sisällään:

  • Pumppaamon puhdistus 
  • Tarvittaessa paineviemärilinjojen puhdistus 
  • Sähköjohtojen tarkistus 
  • Tunnistimien ja sensorien tarkistus 
  • Pumpun toiminnan tarkistus 
  • Pakkaseristeen tarkistus

Jätevesipumppaamon huolto kannattaa suorittaa mieluummin aikaisin kuin liian myöhään. Jos etsinnässä on kattava pumppuhuolto Turussa, ole yhteydessä alan osaavaan ammattilaiseen Tankkihuolto Rantalaan ja Lumpeeseen!

Pumppaamohuolto onnistuu ammattilaiselta kätevästi. Pumppuhuolto Turussa onnistuu Tankkihuolto Ranatalan ja Lumpeen avulla. Meiltä pumppuhuolto Turussa ja lähialueilla. Tilaa pumppaamohuolto, niin jätevesipumppusi pysyy toimintakunnossa. Jätevesipumppaamon huolto
Pumppaamohuolto onnistuu, kun asialla ovat osaavat tekijät, joilla on käytössä oikeat välineet.
Pumppaamohuolto tehostaa pumpun toimintaa. Rantala ja Lumme tarjoaa erinomaisen pumppuhuollon Turussa. Pumppaamohuolto pitää jätevesipumppaamon kunnossa, kun huolto tehdään riittävän säännöllisesti. Jätevesipumppaamon huolto vastaakin siis putkiston tarpeisiin.
Pumppaamohuolto kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin, jotta jätevesipumppaamo pysyy kunnossa.

Pumppaamohuolto tarjoaa monia hyötyjä

Säännöllinen pumppaamohuolto pitää jätevesipumppaamon toimintakunnossa. Jätevesipumppaamon huolto ehkäisee vaurioiden syntymistä ja samalla tehostaa pumppaamon toimintaa. On tärkeä varmistaa esimerkiksi, että pumppu toimii kuten pitääkin. Talvella pakkaseristeen täytyy olla kunnossa, jotta pumppu ei jäätyisi. Pumppaamohuolto kannattaakin tehdä esimerkiksi ennen talvipakkasten alkua.

Jätevesipumppaamon huollon hyödyt 

  • Pumppaamon toiminta varmistetaan säännöllisesti 
  • Pumppu pysyy toimintakunnossa 
  • Ehkäisee tukosten syntymistä 
  • Säästytään suurilta korjauksilta 

Jos pumppua ei tarkasteta tarpeeksi usein, saattaa syntyä huomaamattomia ongelmia, jotka on vaikeampi korjata myöhemmin. Säännöllinen huolto varmistaa, että pumppaamon tunnistimet ja itse pumppu pysyvät hyvässä kunnossa vuodenajasta riippumatta. Pumppaamo joutuu kovemmalle rasitukselle talvipakkasilla, joten pumppaamohuolto tai pumppaamon tarkistus voi tulla ajankohtaiseksi myös talviaikaan.

Kysy lisää tai tilaa pumppuhuolto Turussa ja lähialueilla 

Jos tarvitset pumppuhuoltoa Turussa tai lähialueilla, sinun kannattaa olla yhteydessä meihin. Tankkihuolto Rantala ja Lumme on huoltanut lukuisia eri valmistajien jätevesipumppuja vuosien varrella. Olemme monimerkkihuoltamo, jolta onnistuu huolto kaikkien valmistajien pumppuihin.

Käytössämme on laadukas kalusto, jonka avulla pumppaamohuolto onnistuu huolellisesti. Imuautomme on varustettu korkeapainepesulaitteilla, joiden avulla pumppaamojen ja paineviemärilinjojen puhdistus onnistuu todella tehokkaasti. Lisäksi meiltä löytyy LPS-pumppaamojen varaosia suoraan hyllystä. Pumppuhuolto Turun alueella hoituu siis kätevästi meiltä ja pystymme vaihtamaan yleisimmät osat nopealla aikataululla.

Jätevesipumppaamon huolto kuuluu peruspalveluihimme, mutta sen lisäksi teemme myös muun muassa likakaivojen tyhjennykset Turun seudulla.

Ole siis yhteydessä osaavaan tiimiimme, kun etsinnässä on pumppuhuolto Turussa tai lähiseudulla!