Pumppaamo huolto vesiosuuskuntien, kaupunkien ja yksityisten tarpeisiin

Pumppaamo huolto on tarpeellinen toimenpide, jotta jätevesipumppaamo pysyisi toimintakuntoisena pitkään ilman suurempia korjauksia. Pumppaamo huoltoon voi kuulua esimerkiksi jätevesipumppaamon puhdistus, pumpun toiminnan tarkistus, tunnistimien tarkistus, pakkaseristeiden tarkistus ja mahdollinen osien vaihto. 

Paineviemäripumppaamojen huoltojen lisäksi teemme paineviemärilinjojen avaamista ja puhdistusta. 

Tankkihuolto Rantala ja Lumme tekee pumppaamo huollon Turussa ja lähialueilla. Yrityksellämme on kattava kokemus jätevesipumppaamon huollosta sekä korjauksista. Ota yhteyttä asiantuntevaan pumppuhuoltoon Turussa, niin laitetaan jätevesihuolto kuntoon! Meiltä saat myös säännöllisen huollon sopimuksella. 

Minkälaisiin kohteisiin teemme pumppaamo huoltoja? 

Teemme pumppaamo huoltoja vesiosuuskunnille, kaupungeille, kunnille ja yksityisille. Asiakaskuntamme on laaja, joten tunnemme kaikkien asiakasryhmien yksilölliset tarpeet. Samalla olemme saavuttaneet todella laajan kokemuksen erilaisista pumppaamovalmistajien laitteista sekä niiden käyttämästä tekniikasta. 

Olemme monimerkkihuoltamo, joten pystymme korjaamaan kaiken merkkiset pumppaamot. Pystymme esimerkiksi  korjaamaan antureita, korjaamaan pumppuja, puhdistamaan paineviemärilinjoja ja tarkistamaan pakkaseristeet. Käytössämme on korkeapainepesulaitteilla varustettu imuauto, jonka avulla viemärilinjojen puhdistaminen ja avaaminen sujuvat näppärästi. 

Toimimme Turussa ja lähiseudulla. Jos tarvitset yksittäisen pumppaamo huollon tai korjauksen, ole meihin yhteydessä! Teemme pumppuhuollot Turussa myös jatkuvalla sopimuksella. 

Miten usein jätevesipumppaamon huolto pitää tehdä? 

Jätevesipumppaamon huolto täytyy tehdä noin vuoden välein. Yleensä pumppaamo huollolla ei ole tarkasti määriteltyä aikaväliä, mutta Tankkihuolto Rantala & Lumme Oy:n suositus on, että pumppaamo huolto tehtäisiin kerran vuodessa. 

Vuoden aikana pumppaamoon saattaa tulla vikaa tai sen osat saattavat kulua. Siksi jätevesipumppaamon kunto kannattaakin tarkastaa noin vuoden välein, jotta mahdolliset viat voitaisiin huomata ajoissa. 

Pumppaamo huollon toimenpiteet 

  • Pumppaamon puhdistus 
  • Tarvittaessa paineviemärilinjojen puhdistus 
  • Sähköjohtojen tarkistus 
  • Tunnistimien ja sensorien tarkistus 
  • Pumpun toiminnan tarkistus 
  • Pakkaseristeen tarkistus

Jätevesipumppaamon huolto kannattaa suorittaa mieluummin aikaisin kuin liian myöhään, joten ole yhteydessä alan osaavaan ammattiliaseen Tankkihuolto Rantalaan ja Lumpeeseen!

viemärikuvaus
Jätevesijärjestelmät

Pumppaamo huollon hyödyt 

Säännöllinen pumppaamo huolto pitää jätevesipumppaamon toimintakunnossa. Huollon avulla voidaan ehkäistä vaurioiden syntymistä ja samalla tehostetaan pumppaamon toimintaa. On tärkeä varmistaa esimerkiksi, että pumppu toimii kuten pitääkin. Talvella pakkaseristeen täytyy olla kunnossa, jotta pumppu ei jäätyisi. 

Jätevesipumppaamon huollon hyödyt 

  • Pumppaamon toiminta varmistetaan säännöllisesti 
  • Pumppu pysyy toimintakunnossa 
  • Ehkäisee tukosten syntymistä 
  • Säästytään suurilta korjauksilta 

Jos pumppua ei tarkasteta tarpeeksi usein, saattaa syntyä huomaamattomia ongelmia, jotka on vaikeampi korjata myöhemmin. Säännöllinen pumppaamo huolto varmistaa, että pumppaamon tunnistimet ja itse pumppu pysyvät hyvässä kunnossa vuodenajasta riippumatta. 

Kysy lisää tai tilaa pumppuhuolto Turussa ja lähialueilla 

Jos tarvitset pumppuhuoltoa Turussa tai lähialueilla, sinun kannattaa olla yhteydessä meihin. Tankkihuolto Rantala ja Lumme on huoltanut lukuisia eri valmistajien jätevesipumppuja vuosien varrella. 

Käytössämme on laadukas kalusto, jonka avulla pumppaamo huolto onnistuu huolellisesti. Imuautomme on varustettu korkeapainepesulaitteilla, joiden avulla pumppaamojen ja paineviemärilinjojen puhdistus onnistuu todella tehokkaasti. Lisäksi meiltä löytyy LPS-pumppaamojen varaosia suoraan hyllystä. Pystymme siis vaihtamaan yleisimmät osat nopealla aikataululla.

Teemme myös muun muassa likakaivojen tyhjennykset Turun seudulla.

Ole siis yhteydessä osaavaan tiimiimme, kun tarvitset pumppuhuollon Turussa tai lähiseudulla!