Viemärin avaus Turku

Onko viemärisi tukossa ja paikkakuntasi Turku? Viemärin avaus Turussa onnistuu meiltä nopeallakin aikataululla! Jos tilanne on akuutti, ota yhteyttä heti »

Viemärin avaus vesipainetekniikalla

Avaamme viemärisi nopeasti vesipainetekniikalla. Erityisesti tähän tarkoitukseen kehitetyn suutinpään avulla saamme avattua viemäritukoksen erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Vesipaine rikkoo tukoksen äkkiä, siten että putkisto ei vaurioidu.

Vesipainetekniikalla putkisto tulee viemärin avaamisen yhteydessä myös huuhdeltua. Tämä auttaa ehkäisemään uusia tukoksia ja saa putket muutenkin vetämään paremmin.

Viemärin avaus sujuvasti ja nopeasti

Mistä viemäritukokset johtuvat?

Äkillisen viemäritukoksen taustalla on usein jokin sinne kuulumaton esine, joka voidaan jäljittää viemärikuvauksen avulla. Viemäri voi myös ajan kuluessa tukkeutua rasvasta ja liasta, jota kertyy sinne pikkuhiljaa, mikäli putkistoa ei huuhdella säännöllisesti. Tällöin jokin pienikin vierasesine tai vaikka paperin pala voi saada aikaan tukoksen.

Miten toimia, kun viemäri on tukossa?

Viemärin avaus kannattaa aina teettää ammattilaisella. Näin viemäri saadaan puhdistettua tehokkaasti ja mahdollinen vierasesine poistettua kunnolla.

Jos asut kerros- tai rivitalossa, ei asukkaan kannata ryhtyä itse availemaan viemäreitä, vaan kannattaa ensimmäisenä ottaa yhteyttä huoltoyhtiöön tai isännöitsijään. Useimmissa taloyhtiöissä kaikki viemäreihin ja putkistoon liittyvät tehtävät kuuluvat huoltoyhtiöille, eikä asukkaan tulisi omatoimisesti puhdistaa muuta kuin korkeintaan hajulukko. Tällöinkin kannattaa jo ajoissa ilmoittaa, mikäli viemäri vetää huonosti tai pitää outoa ääntä, kuten esimerkiksi pulputusta tai huminaa.

Omakotiasujan sen sijaan kannattaa itse ottaa välittömästi yhteys ammattimieheen, kun huomaa putkistossa tai viemäreissä jonkinlaista häiriötä. Putkiston huuhtelu ennaltaehkäisevänä huoltotoimenpiteenä on kukkarolle aina kevyempi vaihtoehto kuin tukoksen avaaminen kiireellisenä myöhemmin ja varhainen puuttuminen tulee halvemmaksi.

Ammattimiehen tekemät viemärien avaukset säästävät myös lisävahingoilta, jotka voivat tulla kalliiksi mm. vesivahingon tai putkirikon muodossa.

Viemärin avaus Turku – huuhtelutyöt ulkotiloissa

Sisätiloissa tehtävien viemärin avausten ja muiden viemäritöiden lisäksi viihdymme myös ulkona. Teemme sadevesi- ja salaojalinjojen avaustöitä.

Muista ennaltaehkäisy ja säästä kiirelisät!

Vaikka tukoksia ei olisikaan, kannattaa putkistot huuhdella muutaman vuoden välein. Näin vältytään viemärissä olevien tukosten aiheuttamilta vahingoilta sekä äkkitilanteilta, joissa viemärin avaus joudutaan tekemään kiireellisesti normaalityöaikojen ulkopuolella.

Kun ammattimies huuhtelee putket säännöllisesti, on riski tukkeumien syntymiseen hyvin pieni. Ongelmaputkien kohdalla voi olla hyvä teettää meillä myös viemärikuvaus.

Viemärin avaus Turku

Viemärin avaus Turku – soita heti!

Toimintasäteemme on 50 km Liedon toimipisteestämme ja pääsemme yleensä paikalle jo saman päivän aikana. Puhelinnumeromme on: (02)4877222. Halutessasi voit laittaa viestiä myös tämän lomakkeen kautta.

Tankkihuolto Rantala & Lumme

Kirkkotie 27, 21420 Lieto